The golden circle als basis van jouw coachingsbedrijf
top of page

The golden circle als basis van jouw coachingsbedrijf

Wanneer je start met je coachingsbedrijf, komen er heel wat dingen bij kijken, zelfs meer dingen dan je waarschijnlijk in eerste instantie voor ogen had.


Daarom moet je goed beginnen, vanaf de start. Het probleem is dat wij als mensen vaker gericht zijn op de 'what' in plaats van onze 'why' en daar gaat het al meteen mis.


We weten wat we leuk vinden, maar vaak hebben we niet gedacht waarom we dit leuk vinden. En als je iets leuk vindt, kan je er je bijberoep van gaan maken. Misschien vind je het wel heerlijk om aan Yoga te doen en lijkt het je leuk. Maar hierin een eigen bedrijf in opstarten is nog iets anders.


Je gaat merken dat je WHY vaak nog niet duidelijk is, terwijl dat eigenlijk het eerste is waar we aan zouden moeten denken wanneer we starten met iets nieuws. Als je WHY niet helemaal duidelijk is kan je onmogelijk een kwalitatief en onderscheidend aanbod uitwerken en dan gaat het moeilijk worden.


Waarom wil jij dit eigenlijk zo graag doen? Welke missie heb je? En wat vind je daar zo belangrijk in? Hoe wil jij dit doen?


Deze vragen moet jij jezelf eerst stellen voor je begint aan je 'what' - het aanbod.


Ben jij onzeker of je why wel duidelijk genoeg is? Stuur mij even een berichtje via Instagram: @businesscoachjade


Ik help je verder en geef je feedback!


Liefs,

Jade

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page