Uur-factuur werken staat jouw succes als coach in de weg
top of page

Uur-factuur werken staat jouw succes als coach in de weg

Toen ik startte als coach leek het me enorm voordeling om uur-factuur te werken. Maar ik zag al snel zwarte sneeuw, mensen die niet komen opdagen, het als te vrijblijvend zien, enkel voor een gesprek komen om hun verhaal even te vertellen en vaak ook mensen die geen verandering wilden maar wilden klagen en zagen.


Dit zorgde ervoor dat ik met mensen werkte, die minder resultaten behaalden omdat ze er gewoonweg niet voor open stonden.


Daarnaast had ik vaak annulaties last minute of no shows zonder verwittiging waardoor ik dat ik iemand anders had kunnen verder helpen en daarnaast kreeg ik dus ook niet betaald.


Kortom, ik wou werken met mensen die echt willen, hoe diep ze ook zitten en hoe uitzichtloos het ook is, ze WILLEN en snakken naar die verandering. Die mensen kiezen voor een traject.


Een traject waar ze zich aan binden en waar ze in geloven dat het hen iets op zal leveren! En nu hoor ik je denken: 'Maar Jade, financieel is dat voor veel mensen toch moeilijk?'.

  1. Mensen investeren vaak in de verkeerde dingen

  2. Je kan ze het traject laten betalen in termijnen via domiciliëring


Dus, die belemmerende gedachten kan je al aan de kant schuiven.

En wees eens eerlijk, als je op een website van een coach terecht komt en er staat een mooie omschrijving van een volledig traject, met het perspectief, met de inhoud. Dat is toch veel interessanter dan: 'boek een coachsessie'?


Wat houdt jou nog tegen om alleen te werken met trajecten?


Liefs,

Jade

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page